sali2

Ahol pizza van, ott saláta is kell hogy legyen! Ha hetente kétszer saláta kerül az asztalodra, már nagyban hozzájárulsz egészséged fenntartásához. Nem minden salátánk vegetáriánus, ha sokat kondizol, próbáld ki a csirkés salit.

A salátakészítést a franciák és az olaszok szerint művészet, bár voltaképpen sok titok nincsen benne: friss és jó minőségű hozzávalók kellenek hozzá, amelyeket néhány hasznos apróság figyelembevételével egyéni ízlésünk, fantáziánk szerint keverünk-alakítunk.

Persze mi nem tudunk mindenki ízlésének megfelelni, ezért inkább megpróbáltunk olyan salátákat készíteni, amik ízvilágban különböznek, így ha minden nap egy másikat rendelsz, akkor sem unsz rájuk. Étlapunkon szerepel joghurtos, oliva olajas citromleves, és mézes mustáros öntettel készült saláta is.

Az alapanyagokat mi magunk válogatjuk, néha a piacról, néha a zöldség nagykerből, de van, hogy a legszebb saláta bizony a LIDL-ben van.

Veszprém kimondott saláta bárral nem rendelkezik, így megpróbáljuk elkezdeni befedni ezt az űrt saláta kínálatunkkal, melyet reményeink szerint folyamatosan bővíteni tudunk, így Veszprém minden lakosa telefon távolságba kerül egy egészséges saláta tálhoz!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.